
Le-am scos după 3 ore, care s-au scurs tare, tare greu pentru pofticioşii casei: mirosul de usturoi copt în vin şi condimente a fost un motiv bun să-i ţină pe la bucătărie şi să mă întrebe din 5 in 5 minute dacă e gata. La final, rezultatul:

Data viitoare, o voi face într-o tavă mai mare ca să pot pune mai mulţi morcovi; gustul dulce acrişor, foarte aromat a făcut senzaţie, poate chiar mai mult decât rulada; a ieşit foarte fragedă, dovadă că nu am reuşit să o feliez prea frumos.. dar nu am primit alte reclamaţii.
Merge cu o garnitură, cu salată sau muraturi, la mese festive sau într-o zi obişnuită!!
Spor şi..poftă bună!!!
Sursa foto: arhiva personală
Vă mulțumesc pentru vizita pe blogul Cuibulancutei. Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să dați un like mai jos.
Citește și: 20 de lucruri de făcut în 2020 Casa, după sărbători Cât costă să crești un copil?